Fes-te SOCI!

•  Ja pots ser SOCI/A d'APTUME 
La quota s'ha fixat en 10€ mensuals sense perjudici qui hi pugui haver una quota extraordinaria per fer front al cost del recurs contenciós administratiu que es presentarà quan es faci l'aprovació definitiva de la zonificació per part del Consell Insular. Per donar-vos d'alta com a soci heu de descarregar el pdf, emplenar-lo i retornar-lo escanejat al correu lloguerturistic@gmail.com o enviar-lo per correu postal a l'adreça de l'encapçalament. Rebreu una notificació que heu estat donats d'alta com a socis correctament juntament amb el vostre número de soci.
D'aquesta manera donem compliment del dret dels associats de tenir veu i vot formal en les assemblees que realitzem a partir d'ara i de les qüestions que la junta directiva pugui plantejar a votació dels socis. Per a informació detallada de l'associació pots consultar els :


•  També hi ha la possibilitat de fer-vos membre simpatitzants d'APTUME: escriu al formulari de contacte o al correu lloguerturistic@gmail.com indicant que vols fer-te membre amb el teu nom, correu electrònic i el missatge que consideris oportú. En qualsevol cas us animen a que us impliqueu en la qüestió i us feu SOCIS per tal de poder ajudar activament a l'associació per assolir les finalitats que es marca APTUME en els seus estatuts.